TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Haldun Domaç, ''Son iki haftada gerek şampiyonluğa oynayan, gerekse küme düşme mücadelesi veren kulüplerimize başarılar diliyor, temiz bir lig sezonunu geride bırakmayı umut ediyoruz'' dedi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, ligde kalan maçları kazanmak adına ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.
TFF 1. Lig 30. hafta maçında Denizlispor Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Ligde alt sıraları ilgilendiren önemli maçta ev sahibi Denizlispor, rakibi 6-1 gibi farklı bir skorla yenerek rahat bir nefes aldı.
Hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Haldun Domaç, ''Denizlispor maçıyla başlayan son 5 maçımızı final maçları olarak görüyoruz'' dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski kulüp başkanı Ömer Ülkü'nün idari tedbir kararını kaldırdı.