Futbola dönmeyi planlayan eski milli futbolcu İlhan Mansız, Alman İkinci Lig takımlarından TSV 1899 München forması altında, TSV Allach'a karşı oynadığı dostluk maçında bir gol attı.
Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından TSV 1890 Münih futbolcusuyken idrar testinde kokain izine rastlanması nedeniyle sözleşmesi fesh edilen Türk futbolcu Berkant Göktan hakkında Münih Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren Galatasaray, son hazırlık maçında Alman Birinci Lig ekiplerinden 1860 Münih ile golsüz berabere kaldı.
Alman 2. Futbol Ligi takımlarından TSV 1860 Münih'te oynayan Berkant Göktan, kulübü ile 2009 yılı sezon sonuna kadar olan sözleşmesini 2 yıl süreyle uzattı.
Almanya Bundesliga 2'de, Daum'un Köln'üyle oynadığı maçta 1-1 berabere kalan ve namağlup liderliği devam ettiren 1860 Münih'de, eski G.Saray ve Beşiktaş'lı futbolcu Berkant Göktan gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekiyor.
Almanya 2. Lig takımlarından TSV München 1860'da oynayan Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Berkant Göktan, Alman spor dergisi Kicker tarafından haftanın futbolcusu seçildi.