Avustralya Milli Takımının, 2014 Dünya Kupası elemelerinde Umman ve Tayland ile yapacağı grup eleme maçlarının aday kadrosuna Kayserisporlu James Troisi ile eski Galatasaraylı Harry Kewell ve Lucas Neill de çağrıldı.
Katar'da düzenlenen 2011 Asya Kupası'nda, uzatmalara kalan maçta 109. dakikada bulduğu golle finalde Avustralya'yı devirmeyi başaran Japonya, tarihinde 4. kez kupayı müzesine götürerek kıtanın en başarılı takımı oldu.
Katar'da düzenlenen 2011 Asya Kupası'nda, turnuvanın sürpriz takımı Özbekistan önünde gol şov yapan Avustralya tarihinde ilk kez finale kalırken, gol perdesini Galatasaray'lı yıldız Harry Kewell açtı.
Galatasaray'ın Avustralya Milli Takımı'nda da oynayan savunma oyuncusu Lucas Neill, Asya Kupası'nda milli takımla başarılı olarak, sellerin vurduğu Avustralya'yı gururlandırmak istediklerini söyledi.
Avustralya Milli takım teknik direktörü Holger Osieck, 17 Kasım'da Mısır'la oynanacak hazırlık karşılaşması için aday kadroyu belirlerken, Galatasaray'da forma giyen Harry Kewell ve Lucas Neill'e de davet yolladı.
Galatasaraylı Harry Kewell ve Lucas Neill ile Gençlerbirliği'nde forma giyen Mile Jedinak, Avustralya'nın 9 Ekim'de Sydney'de Paraguay ile yapacağı hazırlık maçının kadrosuna çağrıldı.
Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında milli takımdan eski arkadaşı Robbie Slater'le tartıştı.