TFF 2. Lig Klasman Grubu'nda Alanyaspor ile İstanbulspor arasında oynanan maçta, takımının beraberlik golünü atmasının ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan İstanbulspor Teknik Direktörü Armağan Turhan. taburcu edildi.
TFF 2. Lig 3. Grup'ta Kırıkkalespor ile 1-1 berabere kalan İstanbulspor'da, kulüp başkanı Ömer Sarıalioğlu, takımın sergilediği mücadeleden memnun kaldıklarını ve bu gruptan çıkacaklarını söyledi.
Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe heyecanı gündüz oynanan 4 maçla başlarken, Turkcell Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, Alanyaspor'a 2-1 mağlup olarak büyük şok yaşadı ve kupaya erken veda etti.
TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Etimesgut Şekerspor ile 0-0 berabere kalan İstanbulspor'da, kulüp başkanı Ömer Sarıalioğlu, iki takımın da karşılaşmada iyi oynamadığını söyledi.
TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un, İstanbulspor'un kalecisi Mehmet Bölükbaşı ve Boluspor'dan Ferdi Zemzem ile 2 yılık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor'un futbol şube sorumlusu Şefik Öz, Süper Lige çıkmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi.
Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Sakaryaspor'u deplasmanda 2-1 yenen İstanbulspor'un kulüp başkanı Ömer Sarıalioğlu, rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, her maçlarına kazanmak için çıktıklarını söyledi.