TT Arena'da bu sezon sadece bir kez mağlup olan lider Galatasaray, istatistiklerde üstün olduğu Kayserispor'u ağırlıyor. Ev sahibinde sol bekte Çağlar ile Hakan'ın yokluğu sıkıntı yaratıyor.
Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, maçta taraftarlardan stadı doldurmasını istediklerini söyledi.
Galatasaray Kulübü yöneticileri Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Sedat Doğan, yaptıkları ortak açıklamayla, yönetim kurulunda ciddi görüş ayrılıkları ve cepheleşmelerin olduğu iddialarının doğru olmadığını bildirdi.
A2'de attığı gollerle dikkat çeken ve tarzıyla Hakan Şükür'ü andıran 1.90cm boyundaki 1994 doğumlu santrfor Berk İsmail Ünsal, A takımla çıktığı son hazırlık maçında kaydettiği golle Terim'in gözüne girmeyi başardı.