Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, oyuncular istasyon ve şut çalışması yaptı.
Antrenmanı,
Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri de takip etti.
Karadeniz ekibi, yarın yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenman ile Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Karadeniz ekibinin orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Eskişehirspor ile iç sahada önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.
Bu maçın önemini bildiklerini ve hazırlıklarını bu yönde devam ettirdiklerini ifade eden Yıldırım, ''İç sahada oynayacağımız Eskişehirspor maçı bizim için çok önemli. Kesinlikle üç puan için oynayacağız. Final maçı havasında geçecek bu karşılaşmayı taraftarımızın dolu olduğu bir statta oynamak istiyoruz. Çünkü onların destekleri gücümüze güç katıyor. Eskişehirspor maçından taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet hedefliyoruz'' dedi.
Kritik bir süreçten geçtiklerini ifade eden Adem Alkaşi ise Eskişehirspor maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu söyledi.
Rakip karşısındaki hedefin mutlak galibiyet olduğunu belirten Alkaşi, ''Kritik bir süreçten geçiyoruz. Eskişehirspor maçı bizim dönüm maçımız, hazırlıklarımıza bunun bilincinde devam ediyoruz. Bu hafta Eskişehirspor karşısından almak istediğimiz galibiyetin vereceği moral ile Ankaragücü maçına çıkmak istiyoruz'' diye konuştu.
-İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'tan futbolculara baklava-
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, antrenman sonunda Karadeniz ekibine baklava ikramında bulundu.
Demirtaş, kafilenin kısa süre önce geçirdiği kaza sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, ''
Samsunsporumuz yakın zamanda bir kaza geçirdi. Hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de takımın içinde bulunduğu zor dönemde
Samsunspor'un yanında olduğumuzu hissettirmek için antrenmana geldik. Biz her zaman
Samsunspor'un yanında olacağız'' diye konuştu.