Sivok: Maçın Hakkı Beraberlikti

    - Sivas
    Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, Çek defans oyuncusu Tomas Sivok, maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade etti.
    Sivok: Maçın Hakkı Beraberlikti Beşiktaş'ın golünü atan savunma oyuncusu Tomas Sivok şöyle konuştu:

    ''İlk yarıdaki oyunumuzla aslına bakarsanız, ilk yarının skorunu hak etmiştik. Maça iyi başladık, topu ileride iyi tuttuk, pozisyonlar bulduk. Sivasspor'a karşı oyunun hakimiydik, ancak ikinci yarıda bambaşka bir durum hasıl oldu, nihayetinde ikinci yarıda ileride top tutamadık, iyi paslaşamadık, son anlarda Sivasspor üzerimizde ciddi bir baskı kurdu. Sivasspor'a pozisyonlar verdik ve aslına bakarsanız beraberlik bence maçın skoru.''

    Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Filip Holosko ise, Sivasspor ile ligde deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili olarak, ''İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hak ettiğimizi gerçekten söylemek mümkün değil. Maçın skoru haklı denebilir'' dedi.

    Holosko, maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda maçın hakimi olduklarını, ciddi pozisyonlar bulduklarını, Veli ve Fernandes'in kaleciyle karşı karşıya kaldığını belirterek, ''Bu pozisyonları değerlendirebilirdik. Duran toptan pozisyonlarımız vardı. Nihayetinde ilk yarı sonunda içeriye 1-0 önde girdik. Ancak ikinci yarıda ileride top tutamadık. Orta sahanın ortasında çok top kaybettik ve nihayetinde Sivasspor bu şekilde üzerimizde çok çabuk baskı kurdu'' ifadelerini kullandı.

    Holosko, ''İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hak ettiğimizi gerçekten söylemek mümkün değil. Maçın skoru haklı denebilir'' diye konuştu.

    Performansını nasıl bulduğu yönündeki soru üzerine Holosko, ''Benim performansımı değerlendirmek bana düşmez. Onu aslında hocamıza sormak lazım. İlk yarıdaki oyunumdan ben de memnunum. Gerçekten iyi oynadık ama ikinci yarıda takım olarak ileride top tutmayı beceremedik ve ben de bütün takımın bir parçası olarak kendimi yeterli bulmuyorum'' cevabını verdi.

    Bu arada, Sivasspor maçında sarı kart gören Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, cezalı duruma düştü. Dördüncü sarı kartını gören Toraman, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

       
    Kaynak AA