Server: Aramız Açılmaz

    - İstanbul
    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor'un başkanı Şevket Sever, Denizli Belediyespor ile yaptıkları maçta rakip takımın teknik direktörü Yaşar Güngör'ün futbolcularına yönelik küfürlü saldırıda bulunduğunu iddia ederek, bu olayın iki kulübün arasını açamayacağını söyledi. 
    Server: Aramız Açılmaz
    Sever, yaptığı açıklamada, Güngör'ün maç esnasında ve sonrasında futbolcuları Ali Cansun'a yaptığı küfürlü saldırıların Denizli Belediyespor camiasını bağlamadığını vurgulayarak, ''Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Tanju Bektaş maçtan sonra yapmış olduğu açıklamalarla ne kadar centilmen bir takım olduklarını göstermişlerdir. Eyüpspor camiasından özür dilemesi ayrı bir nezaket olayıdır'' dedi. 

    Denizli Belediyespor camiasının kendilerini çok güzel bir şekilde ağırladığını belirten Şevket Sever, ''Güngör'ün futbolcularımıza yapmış olduğu küfürlü saldırı kendisini bağlar. Denizli Belediyespor yönetimiyle ya da taraftarıyla hiçbir dönemde gerginlik yaşamadık. Ayrıca Denizli Belediyespor bizim kardeş takımımız. Bu olaylar hiçbir zaman iki kulübün arasına açmaz, aksine daha da kenetleniriz'' diye konuştu.
      
    Kaynak AA