AA muhabirinin derlediği bilgiye göre,
Eskişehirspor, lige Michael Skibbe ile başladı. Ligin ikinci yarısında Alman teknik adamın Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'e transfer olmasının ardından kırmızı-siyahlılar, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirdi.
Eskişehirspor, ikinci devrenin ilk maçında İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a konuk oldu. Kırmızı-siyahlı takım, Yanal'ın kulübedeki yerini ilk kez aldığı bu maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Es-Es'ler ligin 19'uncu haftasında da sahasında Sivasspor'u ağırladı. Bu maçta da konuk ekiple 2-2 berabere kalan
Eskişehirspor, 1 puan aldı.
Ligin 20'nci haftasında başkent ekibi Gençlerbirliği ile Ankara deplasmanında karşılaşan
Eskişehirspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-siyahlı takım, sahasında yaptığı Galatasaray maçında da rakibiyle golsüz berabere kaldı.
Eskişehirspor, ligin 22'nci haftasında deplasmanda yaptığı Trabzonspor maçını da 4-1 kaybederek, sahadan puansız ayrıldı. Ersun Yanal yönetiminde galibiyetle tanışamayan kırmızı-siyahlı takım, 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak sadece 2 puan toplayabildi.
Eskişehirspor, yarın saat 13.00'de sahasında ağırlayacağı Orduspor'u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.
-Hazırlıklar tamamlandı-
Eskişehirspor, yarın sahasında yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kulübün internet sitesindeki açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı ekip, yaklaşık 80 dakika süren antrenmanda taktik çalışması gerçekleştirdi. Bülent Ertuğrul da takımdan ayrı koşu yaptı.
Antrenmana tedavisi devam eden Sezgin Coşkun ile gribal enfeksiyon geçiren Akos Elek katılmadı.
Eskişehirsporlu futbolcular, çalışmanın ardından tesislerde kampa girdi.