Roma Yeni Arjantinli'yi Açıkladı

    - Roma
    Transfer döneminde kadrosuna çok önemli takviyeler yapan Roma, Arjantin futbolunun gelecekteki en büyük yıldızları arasında gösterilen 19 yaşındaki Erik Lamela'yı da renklerine bağladı.
    Roma Yeni Arjantinli'yi Açıkladı Roma kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Erik Manuel Lamela'nın transferi konusunda River Plate ile her konuda anlaşmaya varılmıştır" denildi.

    12 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma renklerine bağlanan genç yetenek, İtalyan ekiple 5 yıllık sözleşme imzaladı.

    Kolombiya'da düzenlenen 2011 Dünya U-20 Şampiyonası'nda grubunu lider bitirip tur atlayan Arjantin Milli takım formasını giyen Lamela, Meksika maçının tek golünü atarak 3 puanı getiren isim olmuştu.

    River Plate'de 34 maça çıkıp 4 gol atan ortasaha futbolcusu, Roma'nın yaz döneminde kadrosuna kattığı 5. futbolcu oldu.

    Sarı kırmızılılar daha önce Hollanda'lı kaleci Maarten Stekelenburg (Ajax), İspanyol forvet Bojan Krkic (Barcelona), Arjantin'li defans Gabriel Heinze (Marsilya) ve İspanyol U-21 Milli takım defans oyuncusu Jose Angel Valdes'i (Sporting Gijon) de renklerine bağlamıştı.

    Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
         
    Kaynak MACKOLIK