Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu'nda, Balıkesirspor'u 1-0 yenmenin sevinci yaşanıyor.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu'nda, Balıkesirspor'u 1-0 yenmenin sevinci yaşanıyor.
Kulüp başkanı İsmail Akdağcık, çok önemli 3 puan aldıklarını vurgulayarak, kalan son 2 maçın da son derece önemli olduğunu kaydetti.
Kalan maçları düşme hesaplarını etkilemesi açısından çok dikkatli bir şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Akdağcık, ''Bu 2 maçı da galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi.
Balıkesirspor karşısında Enis'in kırmızı kart görerek oyun dışı kalması nedeniyle karşılaşmanın 14. dakikasından itibaren 10 kişiyle mücadele ettiklerini ifade eden Akdağcık, şunları söyledi:
''10 kişi oynamamıza rağmen futbolcularımız istenilen mücadeleyi sergileyerek, taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alma başarısını gösterdi. Şimdi önümüzde 2 zorlu maç daha var. Bu hafta deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacağız. Bu maçtan 3 puan almak için çok çalışacağız. Çünkü son 2 maçı kazanıp, takımımızın kümede kalması en büyük arzumuz. Dileğimiz, birlik ve beraberlik içinde kümede kalmaktır. Tarsus İdmanyurdu olarak bunu başaracak güçte olduğumuza inanıyoruz.''
Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu ise Balıkesirspor karşısında tek golle aldıkları 3 puanla hayata döndüklerini söyledi.
Bu galibiyetin kümede kalma adına büyük bir şans olduğunu ifade eden Çapanoğlu, ''Bu galibiyet çok önemliydi. Çünkü mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı, alınan 3 puan çok anlamlı. Tüm futbolcularımı kutluyorum'' dedi.